HomeContactAPS PijntherapieBach BloesemBios Life
 
      
 

BIOS LIFE SLIM

 
Verander hoe u eruit ziet door vetverbranding,
1 kg vet neemt 9 keer zoveel ruimte in als 1 kg spieren,
verleg daarom uw focus op vetverbranding.

 

Er goed uitzien heeft niets met uw gewicht te maken maar met uw kledingmaat.

 

Hoe werkt Bios Life Slim? Door twee of driemaal per dag Bios Life Slim te drinken voor de maaltijden traint u uw lichaam om overtollig vet te verbranden. U kunt vet verbranden zonder de rillingen, en honger, van afvalproducten en programma's. Het zorgt ervoor dat u er slanker uitziet, dat u zich actiever en mooier voelt.

 

De eerste tekenen van succes zijn een duidelijke toename van energie en beter passende kleding.

GET SLIM NOW !

Voor een afspraak of meer informatie kunt u contact opnemen.
 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BIOS LIFE COMPLETE
 
Bios Life™ - een wetenschappelijke doorbraak in het voedingsonderzoek!

Bios Life™ Complete is het eerste gepatenteerde en wetenschappelijk onderzochte product, dat helpt om op natuurlijke wijze het cholesterolpercentage te verlagen en zo aan een actieve en gezonde levenswijze kan bijdragen.

 
Bios Life™ Complete is sinds 1990 een van de meest verkochte, natuurlijke producten op het vlak van gezondheidszorg en de biologische prestatieverbetering. Bios Life™ heeft wereldwijd miljoenen mensen geholpen hun levenskwaliteit te verbeteren.
 
Bios Life™ Complete helpt het lichaam op een natuurlijke wijze gezonde LDL-cholesterolwaarden met 4 gepatenteerde mechanismen te verkrijgen en kan tegelijk het gewenste HDL-cholesterol verhogen.
 
Naast de totale cholesterol zijn er twee soorten cholesterol, waarvan de concentratie en evenwicht belangrijk zijn voor een gezond hart en goede bloedsomloop.
LDL-cholesterol transporteert bloedlipiden naar de lichaamscellen, waar het als bouwstof of boodschapper gebruikt wordt. Als de lichaamscellen verzadigd zijn, blijft het overtollige LDL-cholesterol in de bloedbaan.
HDL-cholesterol transporteert het overtollige LDL-cholesterol uit het bloed en de weefselcellen terug naar de lever. Hoe hoger de HDL-waarde hoe gezonder de aders zijn.
 
Bios Life™ Complete helpt het lichaam aantoonbaar!
Kent u uw cholesterolwaarden?

Voor een afspraak of meer informatie kunt u contact opnemen.

 
Top
 
 
Copyright 2006  / 2009 APS Bennekom.nl  Alle rechten voorbehouden.